About RADADA

Par RADADA

Tas sākās 2015. gadā, kad RADADA zīmola izveidotāja Monta atklāja savu aizraušanos ar tekstila apdrukas tehniku - sietspiedi. Iesākumā sava prieka pēc, lai uz apģērba vai audumiem pārnestu savus radītos zīmējumus.. bet pavisam drīz interese un vēlme pēc viņas radītajiem dizainiem radās arī citiem. Tas arī ir aizsākums zīmolam RADADA, kura popularitāte ar katru gadu aug Latvijā un tagad arī aiz valsts robežām.

Savu sietspiedes studiju Monta iekārtoja senā ugunsdzēsēju depo Skrīveros. Un tur arī notiek visa radošā burvība – rodas dabas, kultūras un cilvēku iedvesmoti dizaini apģērbam visai ģimenei, svētkiem un ikdienai.

Meitene ar vainagu un sarkanām lūpām ir pazīstamākais dizains, kas simbolizē sievietes spēku un neatkarību, vēlmi staigāt ar krāsotām sarkanām lūpām un augstu paceltu galvu - zelta kroni galvā - katru dienu! Šeit var rast spēku zīmējumos un meklēt līdzības ar sevi, savu būtību un sajust piederību.

Visi zīmējumi un apģērbu dizaini ir Montas ideju realizācija. Sākumā šuvējas izveidot apģērbu prototipus, lai nodrošinātu, ka dizains atbilst un izskatās tieši tā, kā paredzēts. Kad izveidotie maketi ir gatavi ražošanai, tie tiek nosūtīti uz ražošanas vietu. Pēc šūšanas visas apdrukas tiek apdrukātas ar rokas sietspiedi darbnīcā Skrīveros. Drukāšanai tiek izmantotas tikai ūdens bāzes krāsas, tādā veidā domājot par ekoloģiskāku vidi un ražošanu. Pamatā apģērbus apdrukai izmanto kokvilnas vai lina – dabīgus materiālus un ja iespējams, vienmēr tiek izmantoti ekosertificēti tekstilizstrādājumi.

Vienmēr laipni aicināti apmeklēt radošo studiju RADADA Skrīveros. Te var iegādāties gatavo produkciju un jaunākos dizainus, kas vēl nav ievietoti mājas lapā. Šeit ir iespēja arī pašiem izmēģināt sietspiedes tehniku, iepriekš piesakoties meistarklasēm.

Older Post
Newer Post
Aizvērt (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

NEWS

..new designs, new prints...

For your beautiful summer, holidays and daily activities

Meklēt

Tavs pirkumu grozs ir tukšs.
Pirkt